Op 22 februari vertrekken een paar GroenFront activisten met actiemateriaal voor 2 weken naar het bezette bos van Hambach. Daar leveren milieuactivisten , vlak over de grens van Nederland, al jaren een verbeten strijd tegen de uitbreiding van de mega bruinkool mijn van RWE (eigenaar van Essent).

In het bezette bos is permanent behoefte aan boomklimmers, klussers, lockon bouwers en koks. En aan actiemateriaal, droge warme kleren en nieuw enthousiasme. Het is ook een uitstekende plek om veel te leren voor als we in Nederland weer eens een bos gaan bezetten. Of een kolencentrale..of een gasput…

Er is nog plek in de bus vrij, dus pak je spullen

Meenemen, warme kleding en schoeisel dat tegen modder en nattigheid kan. Goede slaapzak. Klimspullen als je die hebt, en vooral een flinke dosis activistische energie.

Op de bezetting is over het algemeen meer dan voldoende gedoneerd/geskipt eten en drinken!

Vragen? Mee die kant op? mail even naar info@wijstoppensteenkool.nl

Laatste info over Hambach Forest http://hambachforest.blogsport.de/