Ondanks alle tegenwerking van Burgemeester Van der Laan en de ellenlange discussies met politie hebben we het kamp toch succesvol kunnen laten verlopen. Uiteindelijk is het na lang onderhandelen gelukt om de grote tenten ‘snachts te laten staan. We hebben echter voor deze keer ingebonden in die zin dat we elders hebben moeten slapen terwijl het kamp door een paar mensen bewaakt werd.

Het programma heeft doorgang gevonden met een mooie afsluiting door de Engelse klimaatactivist Chris Kitchen met als onderwerp “How to Occupy a Coal Fired Power Plant”.

E.e.a. werd mogelijk gemaakt met de inzet van mensen en materialen van de keuken van Le Sabot (die onze activistische magen twee dagen vol hebben gehouden met veganistisch eten, koffie en thee)  en materialen en mensen van De Theaterstraat.

AT5 journaal van zaterdag, item op 3 minuten.